The Affair

The AffairThe Affair este un serial care tocmai a luat doua Globuri de Aur (pentru cel mai bun serial – drama si pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial – drama) in cadrul ceremoniei de duminica seara.

Este deci serialul momentului la categoria sa. Am vazut vreo sase din cele zece episoade ale primului sezon si voi incerca sa creionez o parere despre el. Asadar sa purcedem!

Pot spune in primul rand ca este un serial care contrariaza si are darul de a te rechema cat mai repede inapoi pentru a-i sorbi continuarile. Este structurat in asa fel incat privitorul are acces alternativ la punctele de vedere ale eroilor principali, lucru care denota un aport psihologic original dupa parerea mea.

Actiunea se petrece intr-un orasel de vacanta unde familia eroului principal, un scriitor cu un singur roman la activ, isi petrece vacanta. Aici socrii eroului nostru au o resedinta de vacanta impunatoare. Si tot aici, asa cum v-ati astepta inca din titlul filmului, are loc povestea si relatia extraconjugala a eroului nostru. Eroina (Ruth Wilson), pe numele sau Alison Bailey, este o localnica ce in momentul in care cei doi s-au cunoscut lucra ca chelnerita. Casatorita si in recuperare dupa drama vietii sale – pierderea unui copil – Alison cade in mrejele scriitorului nostru iar relatia lor ne este zugravita de catre cai doi in cadrul unui soi de interogatoriu dat unui detectiv ce ancheteaza o crima petrecuta in linistitul orasel.

Nu merg mai departe cu dezvaluirea subiectului, serialul este de vazut, insa problema pe care am intampinat-o eu personal in parcurgerea sa este aceea ca dispunand de un grad emotional destul de ridicat, este greu de digerat si deci greu de vazut la pachet (si cand spun la pachet ma refer ca nu merge vazut tot in cadrul unui maraton, nu ca nu merge sa-l vezi cu jumatatea ta mai buna), asa cum este sa zicem Two and a Half Men.

Fara indoiala insa ca este de vazut, vi-l recomand, astept parerea voastra si am chiar curiozitatea sa aflu daca numai mie mi s-a intamplat sa-l diger mai greu.

Hai, v-am pupat! 😉

2 thoughts on “The Affair

  1. Nu merge sa te pui pe el si sa-l vezi dintr-o suflare, sau nu la fel de usor cum ai face cu filmele mai usurele. Desi vrei sa afli ce se intampla in continuare, parca ai nevoie sa asimilezi ceea ce ai vazut inainte sa continui. Parerea mea…

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.