România – Argentina nu se mai joacă?

Şi ce dacă! Noi am plătit, ne-am umilit pe la portughezi să joace ei în locul Argentinei, numai să avem cu cine inaugura frumoasa noastră arenă naţională.

Ce-am mai făcut noi? Am vândut aproape toate biletele, am spus lumii întregi că vom juca cu Argentina lui Messi, deci ne-am lăudat cu nivelul nostru înalt de şmecherie. Aşa şmecheri suntem încât acum o să batem tribunalele ca să ne luăm înapoi banii noştri, daţi în avans argentinienilor ca la curve…

Messi, ca să dea bine la populaţie, a susţinut şi el sus şi tare, că tot nu-l durea gura, că el vrea să joace, că dacă e contract trebuie respectat! L-o fi sfătuit impresaru’: “spune măh că tu vrei să joci, dă bine la imagine şi la fraieri, dacă ăştia de le federaţia argentiniană chiar anulează meciul, tu ieşi neatins!”

A, am uitat, FRF a scos, împreună cu Adidas, şi un tricou aniversar sau memorial sau cum s-o numi care să se vândă românului la preţul modic de 98 de lei (bănuiesc însă că dacă banii pe bilete pot fi returnaţi, cei pe tricouri mai greu sau deloc…):

Vorba cui ştiu eu: “la omul sărac, nici boii nu trag!” 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.