Rio 2016 si Gisele Bündchen

Vineri, 5 august 2016, se da startul RIO 2016 (Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro). Ceremonia de deschidere va avea loc pe stadionul Maracana si va incepe la ora locala 20:00 (ora 2:00, ora Romaniei).

Dupa cum anunta organizatorii, ceremonia va cuprinde, pe langa traditionala defilare a sportivilor si elemente artistice cu tematica braziliana.

In timpul show-ului de deschidere, se aude pe surse, supermodelul brazilian Gisele Bündchen va fi “jefuita” de un actor, chiar pe catwalk, in incercarea organizatorilor de a oglindi cat mai onest si in acelasi timp brutal viata si riscurile acesteia pe strazile din Rio.

Pe parcursul ceremoniei se vor folosi lasere, proiectoare 3D, 300 de dansatori profesionisti precum si peste 5000 de voluntari pentru descrie istoria braziliana in cadrul unui show live in fata a peste 78.000 de spectatori si a unei audiente estimate la nivel mondial de 900 milioane telespectatori.

Organizatorii au pus la punct si o aplicatie mobila valabila pe perioada jocurilor olimpice, ea poate fi descarcata aici.

Delegatia Romaniei este prezenta la Rio 2016 cu 97 de sportivi, participanti in cadrul a 15 sporturi diferite, la 66 evenimente diferite. Purtatoarea noastra de drapel in timpul ceremoniei de deschidere este gimnasta Catalina Ponor. In delegatia romaneasca, cea mai tanara reprezentanta este inotatoarea Iulia Ana Dascal (13 ani), in timp ce decana de varsta a Romaniei la Rio 2016 este atleta Claudia Stef (38 de ani).

Pentru noi, in mare masura din cauza faptului ca gimnastica feminina nu a reusit sa ajunga la Rio 2016 ca echipa, aceasta olimpiada se anunta destul de anosta, insa sperante de medalii sunt.

Tinem deci pumnii delegatiei Romaniei la Rio 2016!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.