Restaurantul Costelarie

Mi-a trecut azi prin minte sa inaugurez o categorie noua pe acest blog: Experiente culinare.

Voi posta in cadrul sau parerile mele despre locurile in care ajung sau sunt invitat sa mananc sau sa beau o cafea.

Incepem in forta cu un loc nu foarte popular: Restaurantul Costelarie (la coaste)! Este situat pe 11 Iunie, la capatul dinspre intrarea in Parcul Carol. Sunt un mare amator de coaste si de ceva vreme mi-am pus in minte sa descopar locul unde se fac coaste mai bune decat cele de la Hard Rock Cafe. Si, printr-o intamplare (un prieten a dat odata checkin pe Foursquare acolo), locul mi-a atras atentia.

Si m-am dus. Si m-am dus si-a doua oara, si uite-asa am ajuns acolo de vreo patru-cinci ori! Bai, sunt bune! Pretul pentru o portie de coaste este 27 lei. Pe platoul de lemn care ti se aduce se lafaie o grmada de cartofi prajiti in forma de chips-uri, un sos de rosii si unul numit al casei, alb, plus coaste ca la 40-50 de cm lungime in total! Portia e medie spre mare, dar daca esti pofticios si infometat, e la fix! Portia arata exact asa:

coaste

Ca pret sunt mai jos decat cele de la Hard Rock, ca gust si mod de preparare sunt usor diferite, dar sunt cele mai bune din Bucuresti (dupa cele din Hard Rock, din ce am incercat eu pana acum).

Cam atat despre Costelarie. Evident ca au si alte preparate in meniu, puteti sa consultati acest meniu pe site-ul lor (www.coaste.ro).

Precizez ca acest post nu este unul platit, pana la momentul cand voi anunta altfel, tin sa public in noua categorie pareri proprii, personale, mai bune sau mai rele despre locurile unde ajung.

Hai, v-am pupat! 🙂

 

2 thoughts on “Restaurantul Costelarie

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.