Raport de weekend

Un weekend dens şi variat tocmai s-a încheiat.

Am făcut de toate, de la socializare până la patinaj! 🙂

Mai întâi sâmbătă seară am avut plăcerea să particip împreună cu Ciupercutza la Christmas Blog Party, ediţia a cincea. Ca în fiecare an, organizarea (impecabilă anul acesta, prima oară când eu am participat), a fost în grija lui Adrian Cristea. “Veteranii” Piticu şi Nihasa, prezenţi la fiecare ediţie de până acum, au pus şi ei umărul. Totul ar fi fost poate mai anost însă dacă evenimentul nu s-ar fi organizat la prietenul Viorel la Kopels, pe Sirenelor 87, firesc!

N-a fost lume foarte multă, însă atmosfera şi ambianţa au fost foarte plăcute! De la Chinezu care a fost pus pe snoave la adresa lui Carmen şi până la Maldita şi Elena Cîrîc, discrete, dar deloc de trecut cu vederea în blogosferă, toată lumea a părut a se simţi bine şi deconectată. Poate că la asta a contribuit şi măiestria lui Viorel, care după nişte aperitive reci din “porcării” tradiţionale 🙂 , ne-a lovit cu un jambon la tavă, asezonat cu nişte cartofi la cuptor!!! Cine a mai mâncat la el, musai salivează la cele de mai sus! :mrgreen:

M-am simţit foarte bine, în afară de Viorel îi ştiam din vedere pe Piticu şi Sorin Rusi de la Stella Artois World Draught Masters Romania, iar pe Chinezu îl mai văzusem în plus faţă de evenimentul Stella Artois la un eveniment al lui Adi Hădean, un băiat de ispravă, bucătar iscusit, un fel de echivalent al lui Viorel de la Cluj…

Am vorbit şi s-a vorbit mult pe subiecte variate, de la glumiţe de context până la lucruri mai serioase din tweetting, social media, PR.

Plăcut-plăcut a fost, am părăsit incinta rând-pe rând în jur de ora 1 cu strângeri de mână apăsate şi sincere. Mi-a părut bine să vă cunosc, domniţelor şi domnilor! Şi să ne vedem sănătoşi la ediţia a şasea!

A urmat duminica, firesc! Ne-am trezit mai târzior, ca mereu în weekend, am lenevit la teveu şi am hotărât să mergem la patinoar în AFI. Normal că acolo eram noi şi restul Bucureştiului, dar ne-am descurcat. Am ajuns după ce începuse una din “sesiuni”. Fiecare sesiune de patinat ţine o oră jumătate, urmată de o jumătate de oră necesară refacerii gheţii. Noi am ajuns la 16:40, sesiunea începuse la ora 16:00, ţinea încă 50 de minute, aşa că am hotărât să intrăm la următoarea, cea de la ora 18:00. Am mers la casă pentru a ne lua de atunci biletele şi ca să evităm coada ce urma a se forma cu puţin timp înainte de începerea următoarei sesiuni.

Ciupercutza are patine proprii, ea şi patinează supermişto, eu urma să închiriez. Şi cum ne învârteam noi pe acolo am intrat la Inter Sport să ne uităm de preţuri la patine. N-o mai lungesc: mi-am luat patine!!! Cu doar 179 de lei! Şi asta pentru a mă automotiva să ajung mai des la patinoar (da Roberto?), că-mi place!

A urmat ora şi jumătate de patinare. Frumoasă şi extenuantă în acelaşi timp, dar a meritat. Deşi gheaţa din AFI nu e neapărat cea mai bună din Bucureşti (apropos, voi ce patinoar frecventaţi/recomandaţi în oraşul nostru?).

N-am văzut finala mică de la handbal – fete. Aş fi vrut să văd naţionala noastră în finală, merita pe deplin. În semifinala de sâmbătă cu Suedia (despre care acum îmi dau seama că n-am scris, poate pentru că m-a întristat), fetele mi s-a părut că nu s-au concentrat cum trebuie, au ratat exasperant şi din toate poziţiile. Poate pentru că din cauza mentalităţii se vedeau în finală? Păcat de munca lor de până acolo. Şi nu, deşi m-au entuziasmat până în faza asta, eu nu sunt mulţumit cu bronzul! Chiar meritau nu argintul, ci aurul! Păcat încă odată!

Wow, ce weekend generator de post lung! Sper că l-aţi citit până la capăt! 😛

0 thoughts on “Raport de weekend

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.