Pirates of the Caribbean: On Stanger Tides – un film de văzut!

Am fost aseară la avanpremiera pentru presă a filmului Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Abia îl aşteptam, pe el şi încă unul anul ăsta: Hangover 2 (care anul ăsta ne duce în Thailanda)!

Campania de promovare a acestui film a început de ceva timp, Bucureştiul în special a fost împânzit de reclame ce anunţau marea lansare, au existat spoturi şi pe la televizuni, ce mai, o campanie profi în toată puterea cuvântului, aşa cum merită pe deplin o megaproducţie cu un buget estimat de producţie de “numai” 200.000.000 de dolari. Filmul a fost filmat in mai multe locaţii, normal, cele mai frumoase fiind cele din Hawaii…

Distribuţia a fost puţin schimbată faţă de primele trei din această serie, în sensul că au ieşit Orlando Bloom şi Keira Kneigtley, a intrat Penelope Cruz, şi evident că a rămas Johnny Depp. Şi pentru Penelope am vrut să văd filmul, eram sigur că nu mă va dezamăgi, şi n-a făcut-o. A fost “de-acolo”, a jucat cum ne-a obişnuit, a avut rolul frumuseţii misterioase şi aprige care îi stă atât de bine aprigei hispanice şi a dus la bun sfârşit încântător acest rol!

Penelope Cruz
Penelope Cruz

Filmul, ca acţiune este aşa cum ne-a obişnuit toată seria, plin de acţiune, umor de limbaj şi de situaţie, este un film la care deşi stai în tensiune pe durata celor două ore ale sale, te detensionează de n-am văzut!

Este un film pentru copii la prima vedere, în care însă oamenii maturi găsesc mereu substraturi din care rezultă hohote de râs neînţelese de copii (la un moment dat, spre exemplu, Jack Sparrow are replica: “eu prefer poziţia misionarului”, sala de maturi râde pe-nfundate, copii se uită nedumeriţi în jur).

Este un film aproape clasic de treasure hunting, care se deosebeşte însă de altele prin personajul său central interpretat de Johnny Depp. Omul face un rol mare, e dezinvolt, perfect potrivit pentru asta şi se potriveşte partenerei sale nemaipomenit!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KR_9A-cUEJc]

Am ieşit vesel din sala IMAX de la AFI unde l-am văzut şi până am ajuns acasă am chiaunit-o pe Ciupercutza fredonând melodia din coloana sonoră! 🙂

E must seen filmul, mergeţi musai să-l vedeţi!

0 thoughts on “Pirates of the Caribbean: On Stanger Tides – un film de văzut!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.