O veste frumoasă pentru copiii din noi

Am aflat o veste bună şi vreau s-o împart voi: The Muppets Show, unul din momentele de alinare ale programelor cenuşii de pe vremea de tristă amintire revine în forţă anul acesta pe marele ecran cu un lung metraj!

Astfel, Ms. Piggy, Kermit, Fozzie, cei doi moşuleţi de la lojă şi toată gaşca ne vor încânta iar, după atâţia ani, parcă mai proaspeţi ca niciodată!

Abia aştept premiera, va fi undeva în noiembrie, e frumos că avem parte în viaţă de astfel de lucruri şi e frumos că o lume parcă demult uitată ne va fi reamintită.

Ne vom reaminti probabil, cei din generaţia mea, de cele câteva lucruri bune de care mai aveam parte în acele vremuri gri şi de neimaginat pentru copii de azi.

Ne vom aminti de casete video văzute noaptea în apartamentul uni prieten care deţinea o aşa minune rară, ne vom aminti de cozi la mâncare, lapte, ulei, pâine.

Ne vom aminti în acelaşi timp de primii fiori sau de primii fluturi în stomac pe care noi i-am trăit pe la 17-18 ani, nu la 12 ca cei din lumea de astăzi.

Ne vom aminti de multe lucruri mai bune şi mai rele, dar ne vom aminti!

Şi dacă încă ne mai amintim lucruri înseamnă că mai avem lucruri bune de dat şi de primit, că viaţa deşi e grea, poate sa fie şi frumoasă! Şi un exemplu de netăgăduit este acest film! 🙂

Hai, o zi frumoasă, v-am pupat! 😉

Sursa foto.

 

3 thoughts on “O veste frumoasă pentru copiii din noi

  1. in primul rand, din cate imi amintesc eu gagica despre care vorbesti se numea Miss Piggy.

    in al doilea rand, de ce pana mea nu ai zis mai din timp ca se toarna filmul?? as fi putut sa concurez pt rolul mosilor de la balcon (amandoi la un loc 😉

    sa intelegem ca tu ai “avut fluturi in stomac” prima oara abia pe la 17-18 ani !!!!!!?????? :))))))

  2. In primul rand ai dreptate cu Ms. Piggy, m-a indus in eroare o informatie de pe un site, am corectat, merci!
    In al doilea rand, filmul este inca in productie, se va lansa in noiembrie, asa ca fugi repede, carcotesenia ta ii va convinge ca poti fi “the one and only”! 🙂
    Cu fluturii e mai greu, la 17-18 ani sau pe-atunci reuseam sa materializam cat de cat ceva, matale ai inceput la 12? Felicitari! 😛

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.