Netflix in Romania de la 6 ianuarie 2016

Incepand cu 6 ianuarie 2016, cinefilii romani au o noua mare bucurie: NETFLIX, un canal de filme cu plata american, ajuns in ultimii ani o adevarata amenintare pentru HBO, este valabil si pentru utilizatorii romani!

Evident, mi-am facut cont sa vad si eu ce e pe-acolo.

Seriale precum Breaking Bad, Better Call Saul, Orange is the New Black, Suits, Elementary si nominalizatul de anul acesta pentru Globurile de aur, Narcos, toate sunt acolo, alaturi de titluri precum The Shining, Pulp Fiction sau Casablanca.

Prima luna este gratuita, pentru ca fiecare sa-si dea seama despre ce e vorba in propozitie, pentru ca apoi, dupa o luna, sa poti opta, daca vrei, pentru unul dintre cele trei abonamente: cel de 7,99 euro, cel de 9,99 euro sau cel de 11,99 euro. Preturile sunt pe luna. Iata mai jos, detaliata, lista oficiala de preturi:

Preturi Netflix

Evident ca au fost voci care s-au plans ca filmele nu au subtitrare in limba romana, dar au uitat sa precizeze ca exista subtitrarea in limba engleza care este de foarte mare ajutor. In acelasi timp, in piata se zvoneste ca Netflix a incheiat sau este pe cale sa incheie contract cu o casa de traduceri in vederea introducerii serviciului de subtitrare in limba romana pentru utilizatorii romani.

O mare surpriza pentru mine a fost faptul ca desi intrarea in Romania a serviciului mie personal mi se pare un beneficiu enorm, multa lume ori nu a auzit de el ori prefera sa acceseze site-urile pirat sau de torenti pentru a inlocui Netflix. Si in aceasta categorie sunt oameni cu scaun la cap, oameni care au votat in 16 noiembrie 2014 schimbarea si au clamat pe toti peretii cata dorinta au ei ca lucrurile sa fie bine facute in Romania…

Eu am spus-o si o repet, mi se pare un pas inainte pentru noi ca tara si sper ca Netflix sa nu regrete venirea aici.

Hai, v-am pupat, ca ma duc sa vad Bonnie&Clyde pe Netflix! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.