Mireasă pentru fiul meu sucks!

Din când în când, declar cu vinovăţie, mai dau drumul dimineaţa pe Antena1 la “În gura presei” şi, în funcţie de cât de serioase sunt subiectele dezbătute sau de faptul că uit de el şi-l las să meargă pe fundal, ajung inevitabil la momentul în care începe emisiunea de după: “Mireasă pentru fiul meu”.

Această emisiune e ca un fel de Big Brother, nu ştiu dacă are mult succes, dar mie mi se pare că durează de pe vremea când eram eu mic-bebeluş.

Problema mea cu emisiunea asta e însă alta: are cel mai oribil soundtrack de început ever în univers. Începe cu: “te place şi mama mea…”! Oameni buni! Prieteni dragi! Ce dacă mă-sa o place sau nu p-aia?! Ar trebui ca părerea mă-sii să fie hotărâtoare în alegerea fiului?! Ei bine, se pare că pe plaiurile Mioriţei asta e chintesenţa unei relaţii heterosexuale: să o placă mă-sa! Cu asta liniştea în casă e asigurată!

Hai, v-am pupat! 😉

4 thoughts on “Mireasă pentru fiul meu sucks!

  1. Draga, evident ca asta e chintesenta ORICAREI relatii. Does “Soacra cu 3 nurori” ring a bell? 😆

    Acu’ pe bune, baieteii aia care se duc cu mamele la show ca sa-si aleaga nevasta, ti se par ok? 🙂 Eu n-am probleme cu emisiunea (fie ea si cu soundtrack oribil), am probleme cu participantii si participantele.

    PS1 O sa te umpli de comentarii de la gospodine, seoist mic ce esti!
    PS2 Mai bine te uiti pe Paprika!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.