Mergeţi la România – Argentina pe Naţional Arena?

Am văzut ieri cu plăcută surprindere că s-au pus deja în vânzare biletele la meciul inaugural al Stadionului Naţional sau National Arena conform noii sale denumiri.

Este un meci care ca şi concertul lui Bon Jovi sau al altor mari trupe ce ne-au vizitat sau ne vor vizita, nu prea trebuie ratat. Nu neapărat pentru că cine ştie ce meci va face echipa României, nu neapărat că vom vedea la lucru fenomene precum Messi ori Mascherano (deşi asta e chiar o ocazie mare pentru români), dar sentimentul că vei participa la o clipă de istorie (inaugurarea unei asemenea frumuseţi mi se pare că poate purta titlul ăsta), în opinia mea, ar trebui să te convingă să fii acolo pe 10 august!

Iată deci preţurile pentru bilete, pe categorii, aşa cum apar ele pe myticket.ro:

VIP 1: 700 lei;
VIP 2: 600 lei;
VIP 3: 200 si 400 lei;
Categoria I – 150 lei;
Categoria a II-a – 100 lei;
Categoria a III-a – 70 lei;
Categoria a IV-a – 50 lei;

Aşa cum se poate vedea, sunt preţuri accesibile, deci vom avea un stadion plin. Evident că şi înainte şi după meci vor fi voci contra evenimentului, dar parcă acu 20 şi ceva de ani când ne înghesuiam la cuplaje interbucureştene nu mai făceam fente că se mănâncă seminţe sau că vin cocalari la meci în treling şi pantofi cu toc asortaţi la şosete negre de nailon :))

Eu spun că şi stadionul ăsta, la fel ca podul cel nou de la Basarab, nu trebuie politizat, este un lucru foarte necesar pentru acest oraş. Până la urmă nu politicienii au venit cu bani de-acasă, ci au fost puşi prin alegeri şă facă astfel de chestii, aşa se face în lumea civilizată căreia cu mândrie spunem că îi aparţinem.

Hai, v-am pupat, vă aştept să mă citiţi şi mâine! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.