iPhone 5? Da, e-al meu!

Am scris despre noul telefon al celor de la Apple de cel puţin două ori de la lansarea sa.

L-am vrut, de ce să mint. La lansarea iPhone 4S nu am avut astfel de dorinţe, am aflat că nu sunt mari diferenţe şi astfel nebunia nu mi s-a manifestat.

De data asta însă, totul a încolţit din momentul lansării, lansare pe care am aşteptat-o curios şi pe care am urmărit-o live.

Iniţial nu am ştiut dacă bugetul îmi va permite să-l iau, apoi, după anunţarea preţurilor la abonamentele de la Orange, totul a devenit o chestiune de timp.

Am făcut precomandă şi mi-a fost livrat într-o săptămână şi ceva.

Sunt foarte mulţumit de el, de cum se mişcă, de calitatea fotografiilor sau a filmării. E mai uşor, mai subţire dar mai performant. Acum ştiu că m-am liniştit pentru doi ani, acum ştiu că în următorii doi ani va trebui să producă pentru a-şi merita cei 350 de euro aşa cum a făcut şi fratele său mai mic, iPhone-ul 4, actualmente în proprietatea Ciupercutzei.

Pentru că nu sunt genul care îşi ia gadget-uri “de chichi”, deşi poate aş dori. Eu mi le iau pentru ca ele să mă ajute în munca mea de zi cu zi, iar iPhone-ul 4 a făcut-o cu vârf şi îndesat. A primit şi trimis emailuri de la clienţi în no-time, a fost lângă mine la proiecte mai mari sau mai mici şi a reuşit să mă ajute din metrou sau de pe plajele însorite ale Greciei să-mi mulţumesc clienţii care au avut senzaţia că nu am fost nicio zi în concediu în aceşti ultimi doi ani.

De aceea un frate mai mare, mai nou şi mai performant am considerat că este binevenit şi că va reuşi să se plătească singur în mai puţin de şase luni, aşa cum a făcut şi celălalt.

Suntem în epoca vitezei şi a comunicaţiilor mobile, am înţeles asta şi m-am conformat, încep să ma înţeleg din ce în ce mai bine cu produsele Apple. Oare pe când primul MacBookPro la mine pe birou? Nu ştiu, ne mai gândim… 😉

Hai, v-am pupat!

5 thoughts on “iPhone 5? Da, e-al meu!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.