Întrebare administrativă

Măi oameni buni, lămuriţi-mă şi pe mine, că mie-mi dă cu virgulă!

Se dă o scară de bloc. Scara respectivă are 3 apartamente pe etaj, deci 3 “magistrale/coloane” de termoficare. Majoritatea oamenilor din acel bloc are centrala de apartament, din aceea pe gaze.

Pe una sau chiar pe două dintre cele 3 “magistrale/coloane”, toţi locatarii au centrală termică, iar pe ţevile vechi, cele ce alimentau fostele calorifere, acum racordate la propriile centrale, nu circulă nimic, nu că circulă apă rece sau mai călduţă, nu, sunt seci!

Au fost calorifere pe scara blocului, dar vara ce-a trecut au fost dezinstalate TOATE.

Acum vin şi întreb: de ce locatarii debranşaţi, cei care nu au niciun apartament încă legat la termoficarea oraşului pe coloana lor, mai plătesc cheltuieli legate de termoficare?!

Şi nu le plătesc la administrator, că ar fi uşor să-l ia p-ăla de ciuf, le plătesc la marele RADET, în contul acestuia de la Raiffeisen adică?!

Mi se pare normal ca tot ce e căldură ce intră pe ţevile înspre blocul ăla să fie plătit la pauşal de către cei care nu au centrale, greşesc? Menţionez că singura coloană care nu are în totalitate centrale are pereţi comuni doar cu una dintre celelalte coloane, deci faza cu “ăia cu centrale încălzesc pereţii ălora cu termoficare ” nu mi se pare un răspuns de acceptat.

Any help?

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.