Despre de toate

Ieri nu m-am ţinut de cuvânt şi nu am scris nimic aici. De ce? Pentru că mi se întâmplă atâtea încât nu ştiu ce subiect sa aleg dintre ele.

Pentru că dacă azi mă chinui să vând casa pentru a da ex-ei jumătate din valoarea ei, mâine mă răzgândesc şi alerg pe la bănci ca să-mi fac un credit de valoarea respectivă. Şi aşa îmi e de silă să răspund de 10 ori la aceleaşi întrebări legate de venit, conturi, credite şi la final fetele de la bănci să-mi zică “trebuie să vorbim cu colegii de la legal, să vedem care sunt condiţiile cărora trebuie să vă supuneţi” încât ajung seara şi nu mai vreau nimic.

Am mers la teatru şi am văzut Livada de vişini la TNB, o distribuţie minunată cu Maia Morgernstern în frunte şi n-am scris nimic. În schimb am scris de mizeria aia de Pluralul englezesc. În loc să scriu despre o emoţie pozitivă, scriu despre cea negativă!

Am văzut dintre filmele nominalizate la OscarThe Fighter” şi “The kids are all right“. Două filme bune, nu de Oscar neapărat, dar bune. Mai ales The Fighter mi-a plăcut prin uniformitatea intrigii şi prin consistenţa jocului actorilor. Am spus aici ceva? Nu! Nu e bine, vă spun eu!

Mă uit pe posturile din ultima vreme şi îmi dau seama că nu mai sunt atât de pozitiv ca la început sau ca în vară. Nu e bine, eu sunt o persoană care funcţionează bine la pozitiv.

Nici măcar despre maestrul Copolovici şi minunăţiile gătite de el nu am mai scris. Şi asta nu pentru că nu am mai fost la el, ci pentru că nu am mai savurat tot ce îmi dădea el aşa ca odată. În perioada asta am fost să mănânc pur şi simplu, nu să savurez vrăjile din bucătăria lui. Şi nici asta nu e bine. Scuze Viorel! 🙂

M-am apucat împreună cu o firmă de publicitate să-mi refac logo-ul la firmă, au făcut treabă bună, mai avem de lucru, şi asta a ieşit bine. Sunt o persoană căreia i se întâmplă multe lucruri, nu mă plâng de lipsă de subiecte. Poate de lipsă de timp şi chef aş putea să mă plâng, dar ăstea sunt aşa nişte motive de doi lei încât mi se face ruşine de mine.

Aşa că scriu şi vă spun vouă că sunt foarte activ, dar prin asta îmi dau seama că vreau să mă încurajez pe mine ca să trec de perioada asta de mofluzie. 😛

Cum rezistă Ciupercutza la perioada asta? Nu ştiu zău săraca, nu mai zice nimic, ia totul de-a gata. 🙂 Da’ las că îmi revin eu, şi-atunci să vezi! 🙂

0 thoughts on “Despre de toate

  1. Deci sa inteleg ca ti-a placut The Fighter…. Eu nu l-am vazut inca, dar as vrea sa cred ca am vazut toate filmele cu Mark Walhberg si cu asta am ramas restanta.
    Cat despre perioada ta de “mofluzie”….. o sa treaca……

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.