De ce sa-ti vaccinezi copilul?

Dupa ce o lume intreaga s-a intrebat “De ce sa-ti vaccinezi copilul?”, ia sa-mi dau si eu un raspuns (de bun simt zic eu) la intrebarea asta.

Raspunsul e simplu si vine dintr-un alt raspuns dat de o mamica cu spirit liber de hipsterita ce nu-si vaccinase copilul si care fusese intrebata de ce n-a facut-o. Ea a spus nonsalanta ca asa a crezut ea de cuviinta si ca, in acelasi timp, e libera sa hoatarasca ce vrea ea apropos de viata copilului ei!

Bun! In afara de faptul ca nimeni si nimic nu iti da drept de viata si de moarte asupra altui suflet pe planeta asta, iata cum consider eu ca stau lucrurile.

In momentul in care copilul tau, care nu e el vinovat ca s-a nascut intr-o familie de oameni ce poarta ochelari de cal, vine in contact cu o colectivitate, acolo vor avea loc ceva schimburi la mai multe niveluri.

Unul dintre acestea este de natura virusologica (ca sa ma exprim pretentios). Ei bine, in momentul in care al tau copil va deveni purtator al vreunui virus de genul rubeolei, rujeolei, poliomelitei etc, acesta va fi efectiv un focar de infectie petru colectivitatea sa.

In acel moment, tu, mama care crede ca prin nevaccinare decide doar soarta unui singur suflet, tocmai te-ai transformat intr-un adevarat Mefisto pentru cei infectati.

Cine iti da acest drept? Exact, nici macar Olivia Steer!

2 thoughts on “De ce sa-ti vaccinezi copilul?

  1. Bravo, ma bucura sa vad o astfel de gandire corecta si nu “brainwashul” ce pare a fi la mare moda acum. Mai nimeni nu se gandeste la imunitatea de grup cand vorbesc de vaccinuri mai ales ca asta ii protejeaza mai ales pe cei cu varsta sub 1an. Felicitari si numai bine!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.