A new king is born…

Continui să scriu despre evenimente importante din ultimele săptămâni şi nu pot să nu amintesc despre mult-aşteptata naştere a bebeluşului ce va fi să fie regele Angliei.

Aşteptat de o lume întreagă, având parte de o mediatizare fără precedent (ziarele parcă au şi uitat că preferata mea – Penelope Cruz – a născut şi ea în aceeaşi perioadă, nu ştiu zău, dar cum sa treci cu vederea aşa mămică?!), Bebe Cambridge – căci aşa a fost botezat de presa americană şi mai apoi de întreg mapamondul – pare a se bucura de un val uriaş de simpatie nu numai din partea supuşilor coroanei britanice.

După ce părinţii săi au furnizat nunta secolului, după ce străbunica lui a sărbătorit 60 de ani de regenţă şi după ce bunicul său s-a însurat cu Camila ( 🙂 ), naşterea lui Bebe Cambridge se pare că va furniza botezul secolului!

Va mai dura ceva până va ajunge pe tron probabil, nu este sigură 100% abdicarea lui Charles in favoarea lui William, lucru ce i-ar scurta calea, important este că familia regală are în el un continuator legitim şi iubit de lume, lucru foarte important la acest nivel.

Revenind la lucruri mai puţin serioase, mai de cancan aşa, s-a speculat foarte mult pe marginea numelui copilului, casele de pariuri au făcut încasări bunicele, ziariştii campaţi 3 săptămâni pe trotuarul din faţa maternităţii fiind principalul furnizor de zvonuri de tot felul. Nu ştiu câţi au nimerit combinaţia câştigătoare, cert e că cele trei nume cu care s-a ales bebeluşul îmi par ok pentru un bebe/prinţ/rege: George Alexander Louis.

Bebe Cambridge

În intenţia sa de a da tinerei familii pringiare o imagine de normalitate, William a stat cu mămica în timpul travaliului, a ieşit la prezentarea oficială şi chiar a condus personal maşina în care au urcat mămica şi noul-născut, prilej pentru organizaţiile-de-mămici-care-n-au-ce-face să observe că landoul prinţişorului n-a fost fixat în maşină conform normelor legale în vigoare! R U FOR REAL?!?!?!

Acum apele s-au mai liniştit, fraţii şi surorile Uraniei scarmă universul în aflarea numărului de aluniţe de pe poponeţul regal ca şi după aflarea numărului de amante pe care le va avea viitorul rege sau al numărului de ani de domnie… 🙂

Cam asta e în mare cronica unei naşteri regale, vă mulţumim pentru atenţie, vom reveni cu amănunte! 🙂

Hai, v-am pupat!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.