Updates

N-am mai scris pe-aici de ceva timp şi nu sunt mândru de asta. Am însă acum noi motive şi noutăţi pe care vreau să vi le împărtăşesc, iar ele sunt după cum urmează:

– m-am apucat într-un final de şcoala de şoferi, am făcut o primă oră săptămâna ce-a trecut, am luat o pauză săptămâna asta, dar de săptămâna viitoare reintru serios pe traseu;

– m-am apucat de un curs de fotografie, sunt foarte încântat de faptul că voi învâţa să fac poze şi altfel decât cu aparatul pe automat. Aseară, marţi, a fost prima şedinţă, a durat 3 ore, dar nu ştiu când au trecut. Profesorul se numeşte Cornel Lazia, are multe să ne împărtăşească nouă celor aproape 15 cursanţi ce ne-am prezentat avizi la acel curs.

La sfatul lui mi-am făcut cont pe flikr şi pe 500px, încet-încet voi popula respectivele wall-uri cu fotografii din ce în ce mai bune, that’s a fact!

Va trebui să mă obişnuiesc cu programe de editare de fotografie precum Lightroom sau Photoshop, va trebui sa mă familiarizez cu terminologie specifică precum diafragmă, Timpi de expunere sau ISO, dar nu mă înspăimântă această perspectivă. Nu ştiu dacă voi ajunge să fac performanţă în fotografie, însă vă previn că vă voi delecta cu poze minunate din vacanţa în Rhodos în care voi pleca între 18 şi 25 iunie…

În mare cam astea sunt update-urile pe care ţineam să vi le aduc la cunoştinţă, voi încerca să nu vă mai las fără veşti o asemenea bucată de timp ca şi până acum, bucată de timp fără veşti pentru care vă cer scuze public.

Hai, v-am pupat! 😉

One thought on “Updates

  1. … si chiar o sa avem ce fotografia in Rhodos! Marea aia “groaznic” de frumoasa, orasul vechi, portul, Lindos-ul!
    O sa incerc sa-ti fac o concurenta loiala cu “compacta” mea :))

    A, si vreau sa-mi faci poze de diva 😛

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.