Noaptea Albă a celor mai cool localuri – Bucharest KoolHunt 2012

De câte ori am ocazia mă mândresc cu apartenența mea la o echipă frumoasă: echipa raluk.ro.

Și cum mă mândresc cu asta și când nu trebuie poate, vă dați seama ce voi face când trebuie (adică acum): mă dau de-a dreptul mare! De ce, mă veți întreba? Păi simplu, știți ce a dat prin primăvară prin mințile noastre, ale celor de la raluk.ro? Să vă scoatem în oraș într-o seară de vară, seară ce se ca termina cu un chef într-o locație iscusit aleasă!

Ușor de zis, greu de făcut/organizat! Dar cum noi acolo suntem niște frumoși și niște deștepți (că doar nu degeaba suntem echipa nr.1 în materie de coolhunt în Bucureștiul ăsta mare!), iată că am reușit să punem pe roate ceea ce la început părea un vis îndrăzneț și nebunesc în egală măsură.

Despre ce e vorba mai exact? Iaca, vă spun îndată: pe 14 iulie 2012, începând cu ora 10 seara sunteți invitați să descoperiți un București diferit de cel cu care probabil v-ați obișnuit în vizitele voastre din deja poate perimatul Centru Vechi:

Așadar, prima ediție KoolHunt (așa am botezat-o!) vă va pune la dispoziție o mulțime de surprize. Vom ține deschise pentru voi anumite cafenele, baruri și restaurante selectate pe sprânceană! Voi, insomniacii noștri dragi, le veți vizita rând pe rând și veți avea surpriza să descoperiți că fiecare vă oferă câte un preparat (băutură sau mâncare) GRATUIT, cel mai bun din meniul localului respectiv.

Cum funcționează practic mica noastră provocare? Iaca: am împărțit frumușel harta Bucureștiului în trei zone de acțiune: Floreasca-Dorobanți, Victoriei-Lahovari și Moșilor-Foișorul de foc.

Cele trei mari zone de mai sus au primit și un nume cool:

Zona AMUSE-BOUCHE: Hobby Cafe, Ceainăria Tabiet, Caffe Tabiet (Avrig), Caffe D’Arthe, Restaurant Xanadu, Lente&Cafea (Noua sufragerie).

Zona PLAT DE NUIT: Cafe Verona, The Harbour, Grădina OAR, Zvon Caffe (Rosetti), The Embassy, Bohemia Tea House, Serendipity, Lente&Cafea.

ZONA DESSERT A MINUIT: Chocolat (Dorobanți), Osteria Gorgia, Rendez-Vous Ambiance (Floreasca), Madame Pogany (MARELE PARTY FINAL).

Localurile participante vor oferi gratuit un produs din meniul lor participanților la KoolHunt, care vor primi câte o ștampilă în fiecare local vizitat. La cinci ștampile diferite adunate, deci cinci localuri cool vizitate în seara respectivă, respectivul participant va intra la Marele Party Final din Madame Pogany, care va începe la final de KoolHunt.

De asemenea, aici vor fi organizate concursuri în care vor fi automat înscriși participanții care au acumulat un anumit număr de ștampile (la fiecare 5 ștampile acumulate, crește nivelul și premiul oferit prin tragere la sorți).

Acolo, în creierii nopţii, după ce-aţi petrecut pe traseu fiecare în ritmul vostru, veţi petrece impreună cu echipa Raluk.ro la Marele Party Final! Aici voi, coolhunter-ii pentru o noapte, veţi fi premiati – toţi cei care au răspuns provocării, au bătut străzile Bucureştiului şi s-au înfiinţat în cât mai multe localuri vor intra în concursurile serii, în funcţie de numărul de ştampile acumulate!

Dar de la KoolHunt ieşim câştigaţi chiar şi fără să fi fost premiaţi: vom avea în sfârşit o imagine de ansamblu a Bucureştiului ospitalier, care încă se menţine la acel nivel de calitate – a serviciilor şi a preparatelor – intrinsecă unui Mic Paris.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.