Tiki-taka printre bloguri

Inaugurez astăzi o categorie nouă pe acest blog. Şi pentru că se doreşte a fi un periplu rapid şi util printre posturi/bloguri interesante în ziua respectivă şi pentru că sunt fan al Barcelonei (s-a calificat aseară în finala Cupei Regelui, iar!) dar şi pentru că (nu?) trebuia să poarte un nume, i-am spus: “Tiki-taka printre bloguri“!

Această categorie se doreşte a conţine articole cu linkuri către posturi importante şi interesante pentru mine într-o anumită perioadă de timp.

Veţi avea aşadar acces prin acele linkuri la posturi pe care eu la consider cel puţin folositoare, dacă nu relevante în aria lor de expertiză.

Tototdată, intenţionez ca prin acest demers să familiarizez cititorii acestui blog şi cu alte bloguri sau bloggeri care au cu adevărat ceva de spus în viziunea mea.

Este deci o categorie ce va avea posturi ce vor face referire la ceea ce gasesc eu interesant în momentele respective, deci ceva subiectiv. Nu am inventat eu apa caldă, nu este deci o idee proprie, însă o găsesc interesantă şi ca atare o voi adopta. Sper să vă placă şi să vă folosească!

Iată şi primele recomandări, într-o ordine aleatorie:

Adi Stan e supărat pe dările împovărătoare ce, spune el, ne situează sub condiţia de sclavi. Capul sus Adi, mâine va fi mai rău! 🙂

Tomata nu se mai satură de Bucureşti, deşi, spune ea, n-ar vrea să locuiască aici. Vrea să-l viziteze din când în când pentru a nu-i descoperi dintr-o dată toate feţele, fie ele bune sau rele.

Chinezu surprinde audienţa cu o poezie adaptată cui altcuiva decât generaţiei 2.0! Spun încă odată: Bravo Maestre!

Cabral încheie trilogia Meidei, meidei, a bercenian in New York. Merită citită toată începând de aici şi continuând cu partea a doua de aici!

Gaben (băiatul ce ne învăţa cum se bea ţuica, remember?) are zilnic un videopost, azi ceva fain ca mereu! Ţine-o aşa Maestre, îţi meriţi toate laudele!

Sana are un scris unic în blogosferă, mereu mă surprinde cu abilitatea de a se juca cu tabu-urile şi cuvintele deopotrivă! Astăzi la ea putem citi despre….tananaaaa: Oameni şi chiloţi!

Raluxa dă cu suflet mare bilete la filme pentru voi toţi! Mergeţi s-o citiţi şi s-o comentaţi, poate veţi câştiga bilete la trei dintre cele mai aşteptate filme ale începutului de an!

Mă grăbesc să închei, că altfel v-aş mai înşira alte zeci de posturi inspirate. Dar ce e mult strică, mai lăsăm şi pe-altă dată!

Hai, v-am pupat! 🙂

 

3 thoughts on “Tiki-taka printre bloguri

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.