Street Delivery

Am fost duminică pe strada Arthur Verona să vedem Street Delivery.

Mă așteptam, din ce îmi povestise Ciupercutza că a fost în alți ani să am multe fotografii interesate de făcut. Era așa o atmosferă de plictis de ambele părți (expozanți și vizitatori), încât nu știu dacă a fost de la lipsa mea de experiență fotografică sau de la ei, însă nu consider că am reușit mari capturi de imagine acolo. Sunt câteva, am să vi le arăt mai jos, dar nu grozave.

Street Delivery este un soi de manifestare anuală în care artizanii coboară cu mărfurile în stradă. Faza e că eu duminică nu am văzut lucruri impresionante acolo, drept pentru care am plecat destul de repejor de la fața locului.

Ne-a mers la suflet doar niște limonadă preparată pe loc din așa ceva:

Lime & Lemons
Lime & Lemons

Atmosfera s-a voit foarte flower power, erau tineri mulți care-și pierdeau timpul pe-acolo fără un scop anume, dar asta poate fi o remarcă de moș obosit 🙂

Street show
Street show

A, o chestie mișto, niște tipi care aplicau graffitti-uri pe un calcan de casă, lucrarea era destul de mare, li se puseseră schele ca s-o ducă la capăt:

GraffittiGraffitti

Graffitti

Faza nasoală a fost și că fiind destul de înnorat, probabil lumea care a mai rămas în București în acest weekend prelungit a evitat să iasă la plimbare din cauza vremii care amenința să se transforme în ploaie. Și s-a transformat pe seară, nu înainte ca noi să plecăm de acolo, să ajungem să mâncăm la un restaurant libanez din centrul vechi unde ne-am distrat copios auzind o pitzipoancă cerând… ceafă de porc light și unde am făcut ceea ce am numit eu poza zilei:

Crin

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.