RoBlogFest 2011

Roblogfest 2011 

Am fost aseară la RoBlogFest împreună cu Ciupercutza.

Sursă foto: Refresh.ro, mulțumim pentru poză, Costin!

Lume multă, nume cunoscute din blogosferă, cool în general.

E primul RoBlogFest la care merg, aseară a fost ediția a cincea mi se pare. A fost frumos, organizarea bună, bloggeri mari și mici la un loc în offline fiind o ocazie bună de socializare în blogosferă.

Mi-a părut rău că au lipsit câțiva dintre cei mari, dar am compensat. Pentru că am vrut să strâng mâna câtorva dintre cei din provincie și am reușit. Astfel am cunoscut cu plăcere pe Zicu de la TVdece, pe Groparu, pe Andrei Crivăț sau pe Cristi Florea.

Printre premianții serii au fost unele nume auzite pentru prima oară de mine și de mulți dintre cei din jurul mei aseară (!).

Iată lista completă a acestora aici.

De fapt am înțeles că asta e un fel de tradiție negativă a RoBlogFest-ului, mulți dintre A-listeri evitând să se înscrie în concurs din acest motiv.

Rămân la părerea că acest concurs ar fi mai aproape de ralitate prin aplicarea unor filtre în cazul votărilor, mai ales că am vazut că se poate câștiga la RoBlogFest cu 175 de voturi. Majoritatea dintre cei neauziți de mine n-au avut decât să își mobilizeze prietenii sau cunoștințele în domeniul IT, luând astfel premiul unui TVdece sau Cristi Florea, ceea ce mie personal mi se pare unfair…

Altfel a fost OK overall, organizarea care a aparținut lui Dragoș Novac a fost probabil o provocare epuizantă, dar care prin aducerea unor sponsori precum Microsoft, Yahoo sau Tuborg a fost un succes după părerea mea.

Cam astea sunt concluziile după primul meu RoBlogFest, cea mai mare și mai cunoscută reuniune a bloggerilor din offline din blogosfera românească.

0 thoughts on “RoBlogFest 2011

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.