Noul venit pe piaţa smartphone-urilor: iPhone 4S

După ce toată planeta se întrecea să dezvăluie ceea ce ei credeau că va fi noul iPhone 5, cei de la Apple au dat o nouă lecţie lumii telefoanelor inteligente lansând ieri ceea ce ei au numit iPhone 4S.

Noul telefon lansat la sediul Apple de la Cupertino nu diferă deloc din punct de vedere al designului de iPhone 4, însă înglobează ca noutăţi un nou sistem de operare, IOS 5, o cameră video mult mai performantă care înregistrează în format HD 1084, şi două elemente în premieră, Siri şi iCloud.

Siri este o aplicaţie uimitoare prin care utilizatorul poate practic să vorbească cu telefonul, purtând un adevărat dialog în care răspunsurile acestuia sunt “gândite”, nu standard. Siri a fost introdus doar pentru iPhone 4S pentru că procesorul acestuia, nou şi el, are o viteză de şapte ori mai mare decât cele de la versiunile anterioare.

Preţurile anunţate de Tim Cook, noul manager Apple care îl înlocuieşte pe Steve Jobs de trei luni încoace, sunt aceleaşi ca la iPhone 4, cel puţin aşa s-a susţinut în cadrul conferinţei de presă de ieri.

Vorbeam în începutul acestui post de lecţia pe care consider eu că au dat-o cei de la Apple. O consider o lecţie, una de marketing la cel mai înalt nivel, pentru că în afara faptului că au ştiut să întreţină interesul înainte de lansarea noului lor produs, prin acesta şi prin lansarea de ieri nu au ostoit setea consumatorului de iPhone, asigurând după părerea mea vânzări record şi pentru iPhone 4S şi pentru telefoanele care îi vor urma.

Filmul de prezentare a noului produs Apple poate fi vizionat aici.

Toată stima! 😉

Sursa foto.

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.