Mulţi Ani Trăiască…!

Astăzi se împlinește fix un an de când am scris pentru prima oară pe acest blog, și începeam cu un articol timid, de câteva cuvinte.

De atunci până la ora la care scriu, am adunat 140 de posturi, 303 comentarii, 15902 vizualizări și o medie de 113 vizualizări zilnice. Nu e mult, poate nu e nici puțin, însă eu sunt relativ mulțumit.

Nu am început să scriu aici pentru altceva decât pentru a îmi încerca norocul în ale scrisului, mulți dintre voi mi-au spus că apreciază în mod pozitiv scriitura mea și asta m-a făcut să ajung la cifrele de mai sus, lucru pentru care mulțumesc tuturor azi!

Un rol important îl are de asemenea Ciupercutza, care cu experiența ei în această lume frumoasă și puțin ciudată m-a ghidat și mi-a arătat mereu calea cea dreaptă. Am descoperit și cu ajutorul ei bloguri faine, oameni cu mintea mereu ascuțită precum Chinezu, Groparu, Arhi, Costin, Anurim, Adi Hădean, Zoso, Tomata cea cu scufiță, TvDece-ii, Dojo și mulți alții al căror nume nu le mai înșir, dar pe care readerul mi-i aduce zilnic în fața ochilor. Thanks darling!

Și dacă sunt la mulțumiri ca la Oscar, îmi mulțumesc și mie (sic!), pentru că prin posturile de aici mi-am adus liniște, m-am făcut apreciat de oameni frumoși precum cei de la Raluk.ro din al cărui colectiv de film review cu modestie și mândrie fac parte de ceva vreme.

Cam asta e de spus acum la un an, vă aștept cu viața deschisă (aproape) zilnic aici și vă rog a mia oară: comentați-mă aici, nu pe Facebook, acolo comentariile se pierd, aici rămân și așa îmi sunteți de dragi, că nu vreau să vă pierd părerile! 🙂

12 thoughts on “Mulţi Ani Trăiască…!

  1. La cat mai multi.
    Imi face placere sa te citesc. ai un stil limpede si usor de citit, plus ca subiectele despre care scrii sunt destul de “appealing to me”. 😛 Ca doar nu degeaba suntem din aceeasi zodie. ;))

  2. Pai trebuie sa-i luam motul lu’ asta micu’, nu? 🙂 O inghetata, ceva? 🙂

    Ma bucur ca incurajarile mele ti-au fost de folos si ca ai fost ambitios si constant la scris. Eu sper sa mai faci un blog pe care sa publici povestiri.

    La multi ani, blogule!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.