Mi-e bine!

Azi-noapte la 4:00 fix (!) m-a trezit un ţântar…! Nu cu bâzâitul, mă muşcase şi mă scărpinam în somn de m-am trezit năuc…!

Am pus o pastila contra lui şi a eventualilor lui fârtaţi în aparat, am băgat-o în priză, şi am stins lumina la loc renunţând să-l caut. Să fie la el acolo…!

Înainte să adorm iarăşi, încercand să uit de mâncărime, mi-am întors privirea spre mine. Mi-am dat seama că nici măcar un tânţar care mă trezeşte din somnul dulce al zorilor nu mă indispune, mă simt foarte bine lately!

Mi-e bine cu mine şi cu lumea din jur, mi-e bine în oraşul ăsta urât de oameni zilele astea pentru canicula ce ne-o dăruieşte, mi-e bine cu oamenii care sunt în ultima vreme în jurul meu, mi-e bine să ştiu că mă preţuiesc sau mă iubesc. E o vara binecuvantată. Asta şi pentru că o să îmi iau o vacanţă binemeritată (zic eu), o să îmi las toate gândurile rele şi necazurile aici, (nu te lasa la check-in cu ele, sunt ameninţare teroristă 🙂 ). Plec în ţara zeilor şi a Mării Egee, plec in Grecia să uit de mine şi să fug de emailuri, deadlineuri, clienţi ilogici sau notari blazaţi.

Atât! Mi-e bine! Mă gândesc la vacanţă, mă simt de pe acum bine, perioada asta e ca un preludiu minunat la o dragoste din alte tărâmuri…

6 thoughts on “Mi-e bine!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.