M-am lasat de fumat!

M-am lasat de fumat! De 3 luni si-o zi! Dupa ani si ani, incepand cu sfanta zi de joi, 25 februarie, ora 13:00, sunt oficial nefumator!

N-am avut sevraj (sau daca am avut, nu l-am sesizat), nu sunt mai nervos, am pus insa pe mine in 2 luni vreo 4 kg, deci acum sunt de 2 saptamani la regim! 🙂 Oricum trebuia sa fac si acest din urma efort, nu mai am 20 de ani sa mananc in aceeasi zi si McDonald’s si costite ori ceafa cu cartofi prajiti.

Am si nu am un regim anume, mai degraba e un regim de bun simt care m-a ajutat sa slabesc 2 kg in 2 saptamani: 3 mese principale pe zi si 2 gustari (in special fructe) intre ele. Plus eliminat paine si dulciuri de orice fel. Plus plimbari lungi in fiecare seara la brat cu Ciupercutza. Si cand spun plimbari lungi spun mers pe jos in pas de plimbare semialerta pe traseul Dristor-Piata Unirii (ca sa dau doar un exemplu).

Si uite-asa, noroc ca m-am ingrasat de la fumat, ca sa ma hotarasc odata si-odata sa incep si slabirea!

In ziua in care am renuntat la fumat, mi-am downloadat si o aplicatie speciala de smartphone. Iata ce spune ea la momentul in care scriu aceste randuri:

Quit-It

In traducere libera: m-am lasat de 3 luni, 1 zi 11 ore si 43 de minute, am economisit 2480,49 lei (fumam in media 1,5 pachete de Marlboro pe zi), si n-am fumat 3200 de tigari!

Ma simt bine, mancarea are un gust mai bun, florile miros mai frumos si mai puternic.

N-am devenit un nefumator inrait cum multi fosti fumatori devin, pot sta langa un fumator si o noapte intreaga, n-am nicio problema.

Cam asta e vestea principala din viata mea in ultimele 3 luni, hai si voi, laudati-va cu ispravile voastre!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.