M-a vizitat un “hater”!

Hater (derivat din eng. hate – ură): persoană care n-are ce face şi postează commenturi răutăcioase la posturi de blog sau articole din ziare pe site-urile acestora (definiţie aproximativă dată de mine).

Acum vreo săptămână şi ceva un hater mi-a vizitat blogul! Blogul meu drag, unde-mi scriu eu gânduri şi unde mă destăinui cui vrea şi crede de cuviinţă să mă citească, a fost pângărit de comentariul unui astfel de pierde-vară!

Normal că respectivul comment nu a apărut online şi nici nu va apărea, pentru simplul motiv că aşa am considerat eu de cuviinţă să fac. Punct. Nu pentru a mă justifica în faţa unui laş care se semnează anonim am scris postul asta.

Am scris postul ăsta pentru că respectivul comentariu, total pe alături de ceea ce înseamnă acest blog (optimism, viaţă normală, gânduri împărtăşite sincer), deşi în momentul citirii lui m-a întristat, mi-a arătat prin vocea Ciupercutzei ceva mai important: am intrat în lumea bloggerilor cu adevărat! Mulţumesc Ciupercutzo! Şi mulţumesc infam detractor, cu ajutorul tău sunt blogger cu acte în regulă de o săptămână jumătate! 😛

P.S.: Modul în care este gândită interfaţa de editare a blogului mă ajută să îmi aleg ce comentarii vreau să fie publicate pe acest blog.

0 thoughts on “M-a vizitat un “hater”!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.