Hai că am ieşit şi din Europa…League!

Vă mai îndoiaţi? Eu pe undeva nu, deşi o speranţă mică de român oropsit aveam la un colţ…

A ieşit Steaua din Europa League, iar a luat gol în prelungiri, a cam pierdut pe mâna ei calificarea în primăvară echipa asta…

Nu sunt multe de spus, poate că mai degrabă trebuie contrazişi cei care spun că e vorba de ghinion… Un meci de fotbal se joacă până fluieră arbitrul amărâţilor, treziţi-vă şi învăţaţi măcar asta!

Napoli nu a jucat fenomenal, a jucat italieneşte, şi-au văzut profesionist de treaba lor şi le-a ieşit! Noi am fost iar români, am mers acolo să facem meci egal, de parcă vreo echipă românească atunci când merge la egal reuşeşte vreodată să-şi atingă obiectivul propus!

Ne ducem umili, cu căciula în mână, să-i umilim p-ăia (că-s fraieri, merge!) la ei acasă. Ne ducem în Italia ca hoţii de bancomate, să profităm de naivitatea lor! Nu şi-a pus nimeni problema că aia nu-s naivi, ci pur şi simplu fiind civilizaţi nu sunt obişnuiţi să fie furaţi?! Ne-am dus pentru o hoţie (un scor de compromis în acest caz) şi ne mirăm că profesionalismul pe care ei îl învaţă de mici ne-a jucat nouă feste!

Cu aşa tactici n-am avut şi nu vom avea şanse nici în fotbal nici în viaţa de zi cu zi, asta e clar, deşteaptă-te române!!!!

P.S. Nu uitaţi, azi de la ora 17:40 ora României, naţionala noastră de handbal – fete joacă la Europene cu Rusia!

0 thoughts on “Hai că am ieşit şi din Europa…League!

  1. jucam cu rusia, dar suntem calificati in semifinale oricum deja, ceea ce e bine. Semifinale de campionat european, un rezultat palpabil, ceva frumos:) fotbalul e prea umflat si e sportul la care avem cele mai putine reusite comparativ cu cata publicitate i se face. rusine zic:)!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.