Fotbalul – un joc câştigat întotdeauna de nemţi (?)

Ţin cu Barcelona, nu ţin cu Real, dar ce s-a întâmplat în semifinalele Champions League aseară şi marţi seară mi-a cam ridicat semne de întrebare în privinţa stadiului actual al fotbalului spaniol…

Cum sa iei frate 8 goluri în 24 de ore?! Şi dacă despre Barcelona mulţi au spus că nu mai e echipa aia care ne-a încântat în anii din urmă, în privinţa Realului nimeni nu putea să anticipeze acel 4-1 (care, fără greşeala copilărească a apărării germane ar fi putut foarte bine să fie 4-0).

Căutam din priviri pe teren şi marţi şi miercuri, pe eroii finalelor Campionatului Mondial sau ai Campionatului European, însă nu reuşeam să văd decât nişte copii sufocaţi de nişte echipe exacte, rezistente la efort şi care nu slăbeau presiunea decât după fluierul arbitrului.

Au fost meciuri foarte frumoase, nu mă aşteptam la asemenea risipă de goluri din partea nemţilor, trebuie să recunosc :).

După meciul de aseară, pe Facebook circulă deja un banc: “Cică i-a dat Messi un SMS lui Christiano Ronaldo: “unde vedem finala, la tine sau la mine?””. Ăştia suntem noi românii, facem haz de necazul altora, mai ales că noi în ogradă nu mai avem ce miştocării, fotbalul românesc nu mai există, există nişte SRL-uri care nu se ştie dacă joacă fotbal sau fac activitate economica frauduloasă…

Abia aştept retururile, sunt curios dacă se mai poate salva ceva, ar fi culmea să se califice Barca şi Real. Dacă nu, Germania va cuceri Marea Britanie prin finala de pe Wembley.

Hai, v-am pupat! 🙂

2 thoughts on “Fotbalul – un joc câştigat întotdeauna de nemţi (?)

  1. Sincer, ambele echipe spaniole imi sunt antipatice(iubesc Atletico Madrid). Atat Bayern cat si Borussia au jucat un fotbal frumos, pase din prima si in viteza. La asta ne asteptam din partea spaniolilor, insa cred ca si ei eu fost luati prin surprindere.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.