Filtru de cafea

Luni dimineaţă mi-a crăpat filtrul de cafea. În weekend facem cafea la ibric, e mai bună, însă în timpul săptămânii, din motive de timp, preferăm filtrul. Am dat o raită pe site-urile de profil, dar tot nu mă pot hotărî.

Mi-ar face cu ochii unul dintre cele care folosesc capsulă, însă nu mi se pare prea economic, practic preţul cafelei ajunge aproape de preţul de bar datorita costului acelor capsule. Nu contest calitatea şi gustul, dar tot am impresia că nu merită…

Mi s-au oprit ochii apoi pe nişte espresoare. Şi alea mă încântă. Faza e că am nevoie de ceva decent ca preţ şi asta într-un timp relativ scurt.

Filtrul pe care tocmai l-am pierdut fiinţează de vreo patru-cinci ani, de aceea nu mai am absolut nicio idee de ce mai e nou pe piaţă, de ceea ce e cu adevărat fiabil.

Pentru că nu neapărat ceea ce e foarte promovat în reclame pe TV este şi durabil sau fiabil. Nu vreau să îmi iau ceva de doi lei care să mă ţină o viaţă, dar nu vreau nici unul de douăj de milioane pentru care după şase luni să nu mai găsesc consumabile.

Hai, mă ajutaţi sau v-a luat zăpada prin surprindere? 😛

Sursă foto.

6 thoughts on “Filtru de cafea

  1. am io un nescafe dolce gusto (aproape) nefolosit; m-au “pacalit” aia de la omv si acum sta degeaba; te intereseaza? (iese la aprox 2 lei o cafea sau cca 4 lei o “smecherie” in doua culori (mocacino, capucino, machiato, demachiato, nemachiato etc); asta in conditiile in care am un filtru de vreo 15 ani care face fata cu brio, ca sa nu mai vorbesc de cafeaua moca de la biro’

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.