Divorţurile anului sau anul divorţurilor?

Televiziunile se întrec zilele astea în exclusivităţi despre divorţul Columbenilor şi al Zăvorenilor (că bietul Pepe nu cred că are alt nume de familie decât Zăvoranu 🙂 ).

Ce vede spectatorul în circul ăsta?

Păi în cazul Columbenilor se vede lupta inegală pentru copil.

În cazul Oanei şi al lui Pepe (apropos, Pepe e latino-loverul României, Oana cu ce s-a ocupat sau se ocupă?!) circul e şi mai mare.

Astfel, diva sloboadă la gură şi la spirit, omul care dă impresia că e mai presus de părerile celorlalţi, omul care a ştiut să-şi bată singură joc de viaţa ei fără să accepte sfaturile celorlalţi, omul care a ajuns vedetă prin forţele proprii (a se citi pictoriale în tabloide şi reviste pentru bărbaţi), omul care câştigă prin munculiţa ei mai mult decât echipa cu care făcea (sau încă mai face?) emisiunea de prost gust de pe Kanal D, divorţează!

Ce ne transmite autorul aici?

Păi ne transmite următorul lucru: faptul că, la fel ca în cazul Adelinelor, Biancelor, Danielelor sau a altor super-vedete umplute cu silicon, e destul să ai bani în ţara asta pentru a fi vedetă.

În sensul că nu trebuie să ai valoare, banii fac restul. Nu ştiu, sincer, dacă Oana are ceva studii şi nici nu consider că e o virtuoază în vreo direcţie care să-i confere expunerea exagerată de care se bucură, nu mă interesează, ideea e că fata s-a impus cu şi prin tupeu, nu prin studii.

Ea reprezintă întruchiparea şi întruparea tupeului Made in Romania.

Şi cu atitudinea ei de “fac ce vreau cu viaţa mea”, duduia perfectă a zilelor noastre a ajuns să explice la Capatos că de fapt nu Pepe a părăsit-o ci ea l-a lăsat să plece, sau că nu i se pare normal ca ăla s-o aştepte la Revelion când ea nu terminase şedinţa la coafor…

Nehotărârea şi amalgamul de idei din căpşorul vedetei s-a materializat inclusiv în cazul repetatelor operaţii pentru introducerea/scoaterea silicoanelor (acu cică vrea să-şi bage iar silicoane!!!).

Dacă în cazul Columbenilor am lansat ideea unui contract al cărui obiect a fost Irina pentru Irinel contra bani pentru Monica, în cazul Oanei poate fi vorba de banuţi de la mă-sa contra divorţul de Pepe.

De asemenea, în Cazul Oanei, ca şi în cazul Monicăi, multe feminine din ţara asta amărâtă şi bătută de soartă şi-au construit stindarde de urmat. Păi ce să vrei mai mult în viaţă decât să te măriţi cu unul mai în vârstă decât tac-tu, respectiv să îţi impui tipologia prin tupeu şi pe deasupra să faci părtaş la asta şi un amărât precum Pepe, căruia orice i se poate imputa, dar numai că e suflet de vioară nu!

Pentru că e clar, Pepe nu era din filmul ăsta. El nu părea niciodată pregătit să facă faţă ieşirior masculului din Oana. Şi după şapte-opt ani de încercări s-a săturat. S-a săturat să mai fie asociat cu un om superficial, s-a săturat să mai vrea să fie în centrul atenţiei pentru mahalagismul din viaţa ei, s-a săturat să suporte modul dictatorial în care a înţeles să-şi trăiască şi să-şi afişeze viaţa modelul feminin Oana Zăvoranu!

Habar n-am care e exact motivul divorţului, şi sincer nu mă interesează decât la nivel psihologic (a se citi patologic), dar vreau să repet: modul în care multe femei au înţeles să o vadă pe Oana ca model de urmat trebuie să ne dea de gândit asupra însăşi sănătăţii mentale a părţii respective a audienţei acestui circ! Părerea mea!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.