De prin taxi adunate…

Aţi avut vreodată impresia că taximetriştii sunt un fel de spirite ambulante? În sens de oameni atotştiutori şi la zi cu tot ce implică informaţia proaspătă din orice domeniu!

Merg mult cu taxiul, întâlnesc astfel fel şi fel de oameni.

Am ajuns la concluzia că pentru a fi taximetrist nu trebuie doar să ştii să conduci bine şi să cunoşti oraşul în care lucrezi.

Taximetriştii sunt adevăraţi psihologi câteodată! Ei îşi dau seama de mediul tău intelectual, de poziţia ta socială, de orientarea sau simpatiile tale politice. Şi duc discuţia în aşa fel încât să nu te jignească pe de-o parte, dar să şi afle ei lucruri de la tine pe de altă parte.

Un taximetrist, dacă tu ai chef şi dispoziţia să-l laşi, discută cu tine despre orice, de la Bianca lu’ Bote până la noutăţi legate de vremea pe glob sau repornirea acceleratorului de particule de la Geneva.

Nu ştiu frate de unde se informează, dar un taximetrist care se respectă nu poate fi prins pe picior greşit la niciun capitol! Evident că nu stăpânesc foarte bine nici unul din subiectele pe marginea căruia discută, însă nici tu nu ai mari pretenţii, deşi de multe ori te surprind!

Nu spun aici că ei sunt nişte intelectuali multilateral dezvoltaţi, sunt însă o oază de relaxare pentru mine şi am hotărât să fac din ei o categorie nouă în blogul meu, categorie pe care o inaugurez astăzi.

Aştept şi de la voi poveşti pe email, am să postez şi eu păţaniile mele din Bucureştiul taximetristic, pentru că subiecte sunt, credeţi-mă! Astfel, am să încerc să fac în aşa fel încât măcar odată pe săptămână, să strecor între posturi şi postul dedicat lor. Sper să pot! Wish me luck! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.