Caut imprimantă

De câteva zile, chiar înainte de Black Friday a apărut necesitatea achiziţionării unei imprimante noi pentru firma mea. Cerinţele nu sunt atât de nemaiauzite, totuşi nu e uşor să găsesc EXACT ce vreau.

Pentru că nu vreau o imprimantă făcută de-o firmă care s-a consacrat prin fabricarea de telefoane, televizoare, maşini de spălat sau memorii de calculator. Vreau ceva gen HP sau Xerox. Preţurile nu sunt mari, dar ar mai fi ceva ce vreau de la ea: printare duplex automat. A, şi vreau să fie nouă, nu second hand.

Şi uite-aşa, am ajuns să fiu mercurial de imprimante de pe majoritatea magazinelor online româneşti. M-am oprit în cele din urmă la un model de la HP, un P1606dn la un preţ de 629 lei pe cel.ro. De acest model ar fi întrunite condiţiile mele.

Acum, dacă are cineva vreo idee sau contrapropunere, să mi-o facă, sau să tacă pe veci! 🙂

Mulţumesc şi v-am pupat! 😉

2 thoughts on “Caut imprimantă

  1. Salut !
    Ai decis reativ bine, dar surpriza o ai atunci cand schimbi cartusul. Pret mare ! Daca vrei o solutie alternativa muuult mai ieftina, da-mi de stire. Daca nu…atunci scuze si mult succes !

    1. Dupa cum probabil ai citit, mi-am luat acea imprimanta (HP-ul). Am si schimbat un cartus (deci m-am lovit si de pret). Ideea e ca merita banii pe care-i “consuma”, deci una peste alta sunt multumit! Anyway, thanks and keep in touch! 😉

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.