Campionatul Mondial de handbal masculin – Suedia 2011

Să vă spun iar că România are o echipă calificată la un campionat mondial şi că abia de s-a auzit în presă sau la TV despre asta? Va spun!

În Suedia se desfăşoară Campionatul Mondial de handbal masculin, România participă, meciurile sunt transmise în România de… Dolce Sport (sper să nu greşesc, eu la altă televiziune nu le-am găsit, şi am căutat)!

Adică restul celor care vor să vadă un meci trebuie să meargă la prieteni care “prind” Dolce, ca pe vremuri când ne adunam la prieteni care prindeau bulgarii!

Mulţi spun că nu mai avem echipă la handbal masculin ca odată. Să înţeleg că TVR d-aia nu ne transmite meciurile?! Păi dacă am merge pe raţionamentul ăsta tare mi-e teamă că n-ar trebui să vedem sport românesc la TV.

Aseară am înţeles că am pierdut al treilea meci, cel cu Algeria, după ce am pierdut şi cu Danemarca şi Croaţia. Mai avem cu Australia, nu am luat nici un punct, obiectivul cică e locul 3 în grupă, nu cred că va fi atins, dar asta e altă poveste.

Şi de fapt ce ne mai interesează?!

Ştim unde va juca prinţul Cristea şi că el se desparte de Bianca lu’ Bote? Ştim! Păi şi ce ne mai trebuie?! Ştim că pe Mutu nu îl mai vrea nici o echipă de prin Europa pentru prostiile pe care le are ca antecedente? Ştim! Ne trebuie mai mult?! Nu! Ştim că Steaua are două echipe într-una şi e pe locul 7? Stim! Păi gata, e de-ajuns!

Avem noi nevoie de televizări la nivel de echipă naţională când avem şi aflăm cele de mai sus? Păi avem fraţilor, acu’ pe bune, că altfel copii noştri nu vor trece niciodată de performanţele remarcabile ale unui Mutu, Cristea sau Dodel!

Şi dacă spre asta ne îndreptăm, de ce mai stăm în ţara asta, sau mai exact la ce să ne mai aşteptăm de la viitor?!

2 thoughts on “Campionatul Mondial de handbal masculin – Suedia 2011

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.