Bucuresti 555 de ani

Weekend-ul trecut, Bucurestiul a fost blocat de evenimente. Unele mai vesele, altele mai triste. De cele triste nu vreau sa vorbesc, sper ca vor ramane o amintire neplacuta pe care n-o vom mai intalni…

Cele vesele au fost constituite de sarbatorile pricinuite de implinirea de catre Bucuresti a 555 de ani. Am mai fost la zile de sarbatorire ale Bucurestiului, insa de data asta pot spune ca organizatorii s-au intrecut pe sine.

Tot weekend-ul au fost organizate de-a lungul si de-a latul orasului diverse manifestari ce au scos din casa lumea, mai ales ca vremea a fost perfecta.

Am avut un targ in Cismigiu, am avut 3 zile de dans in Centrul Vechi, am avut Folk You in Piata Revolutiei si nu in cele din urma am avut Revolutia Muzicii Usoare Romanesti, urmata de o minune de spectacol de Video-mapping 3D pe Casa Poporului si de cel mai mare foc de artificii vazut de mine vreodata! Dupa care… DJ Open Air Party!

Stiu ca probabil vor fi voci ce vor incadra evenimentul la categoria “circ”, insa si-asa, macar a fost circ de calitate.

Iata prima parte a spectacolului de Video-mapping 3D filmata de mine:

Nu-i luati in seama pe Razvan si Dani, au stricat fundalul sonor! 🙂

Enjoy! 🙂

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.