BUCHAREST WHEELS ARENA 2013

BUCHAREST WHEELS ARENA este un eveniment de trei zile (anul ăsta a fost în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, de vineri până duminică).

Să fiu sincer nu auzisem de el, deși orașul (am văzut apoi) era împânzit de postere care îl anunțau. Dar de, era pentru urechile celor pasionați de drift&stuff, ori eu, ca pacifist, mai rar mă văd respirând fum de cauciuc ars într-o zi călduroasă de mai.

Noroc cu Mihai! El ne-a spus de eveniment, el ne-a dus acolo!

Lume – ca la circ, mici, bere, motoare pe două, trei sau patru roți, mașini tunate (de la Jaguar, trecând prin Ursuleți și Pisicuțe, până la Logane cu pretenții).

A fost și un colț rezervat copiilor pe skate-board-uri sau BMX-uri, si au fost, să nu uităm, hostesse din plin!

Atracția zilei de duminică s-a dovedit a fi pentru noi nu cursa de off-road, nu cea de motociclete ci… demonstrațiile de drift:

Apropos, șoferul mașinii roșii care apare in video-ul de mai sus are venerabila vârstă de… 17 ani!

Ca o cireașă de pe tort am avut parte de o reprezentație pe două roți (mai mult pe una) din partea campionului mondial de giumbușlucuri pe motocicletă (Stunt Bike), Chris Pfeifer. Omul știe ce să facă cu un bolid pe două roți, ne-a lăsat cu gura căscată mai ales că ne-am dat seama că a merge pe o roata, pe motocicletă, fără mâini presupune un asemenea echilibru mental și fizic cum puțini atleți dețin. Bravo lui, am avut noroc să-l vedem.

Am ajuns acasă la limită, odată cu ploaia de 5 (mai nou in București plouă după program…).

Hai, v-am pupat! 😉

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.