Am angajat o negresă…

De aseară am o nouă angajată: o negresă.

Este tot ce mi-am dorit pentru birou, nu face mult zgomot, nu mă întrerupe, face numai ce îi spun, nu are iniţiative.

De cum a intrat în birou a ştiut unde îi e locul, s-a instalat repede şi fără nazuri şi se uită cuminte către mine în aşteptare de noi comenzi. Pentru că e docilă şi face numai ce-i spun. Pare cuminte, dar ca toate negresele din visele noastre, ale bărbaţilor, este şi perversă. Deci angajata perfectă. Nu a cerut salariu, doar o primă de instalare. Convenabil! Casa i-o asigur eu (am tot interesul s-o am mereu în preajmă, nu?), de masă nu are să se plângă, tot eu mă voi ocupa şi de asta.

Şi, după cum spunea cineva, odată ce ai o negresă, cam greu te saturi de ea. Cea de dinaintea ei era albă, dar cam cuminte şi deloc perversă, m-a slujit cu credinţă dar s-a cam trecut. Şi cum am auzit pe piaţa muncii de negresele astea perverse, mi-am zis că trebuie musai să am şi eu una.

Frumos e că a fost primită cu braţele deschise şi de către Ciupercutza. Ea ştie ce poate face negresa mea şi nu se simte ameninţată. Ceea ce e ideal, nu? 😀

M-am tot gândit dacă să v-o arăt şi am zis că aş fi sadic să n-o fac.

Aşadar, tatanaaaa: iată AICI o poză de book ce m-a convins instant s-o angajez.

10 thoughts on “Am angajat o negresă…

  1. Mai Dorin, nu ai incurcat cumva borcanele azi ;)? Ai scris pe 6.12. despre d-na de mai sus, in loc sa scrii despre Mos Nicolae? Sau esti suparat pe el? Distractie buna! Nu cu negresa, cu Cipercuta!;)O zi buna!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.